USA

Twee musea in Washington D.C. waar je niet binnen komt zonder ticket

Washington D.C. heeft een ontelbaar aantal musea. Bij de meeste musea kun je gewoon naar binnen lopen of bij drukte zul je even in de rij moeten staan. Maar er zijn een aantal musea waar je (gratis) tickets voor moet hebben, wil je deze kunnen bezoeken. Zonder deze tickets kom je dus niet binnen. Dit is om ervoor te zorgen dat, vooral in de zomermaanden en weekenden, het museum niet overvol is. Welke musea dat zijn en wat je moet doen om een ticket te bemachtigen lees je hier.

Ook voor het boeken van deze musea moet je wat plannen en vooruit denken. De meeste tickets zijn ‘getimed’, je moet dus op een bepaalde tijd het museum in.


Het holocaust museum

Een indrukwekkend museum dat de geschiedenis van de Holocaust van begin tot einde weergeeft. Aan het begin van het museum kun je een paspoort pakken. Je bent een persoon tijdens de holocaust. Lees wie je bent en of je de oorlog overleefd hebt. Begin met het kijken van de korte film, voordat je door het museum loopt.

Musea Washington D.C.

Hoe kan ik tickets krijgen?
In de periode van maart tot en met augustus heb je tickets nodig om de grootste exhibitie van het museum in te kunnen. Er zijn verschillende manieren om aan een ticket te komen. Bezoek hier de officiële website on je tickets te bestellen.

Ten eerste kun je het ticket en de tijd vooraf online reserveren. Echter vragen ze $1 administratiekosten per ticket. Vaak zijn er tickets beschikbaar voor drie maanden. Bijvoorbeeld in mei zijn er tickets beschikbaar voor juni, juli en augustus. Het is dus bijvoorbeeld niet mogelijk om een ticket een half jaar van te voren te boeken.
Ga je maar een paar dagen naar D.C. tijdens de drukste periode dan raad ik aan tickets vooraf te reserveren vanwege een te grote vraag naar tickets.

Ten tweede kun je ‘same day tickets’ online bestellen. Dit zijn tickets die je koopt voor dezelfde dag dat je het museum wilt bezoeken. De ticket verkoop begint om 6 uur in de ochtend. Wederom vragen ze $1 per ticket voor de administratiekosten.

Ten derde kun je tickets halen bij het museum zelf. De verkoop begint om 09.45 uur in de ochtend en je kunt tickets krijgen voor dezelfde dag. Hierbij is het wel op is op. In de lente- en zomerperiode kunnen hier langen rijen staan. Wees er dus vroeg bij!

Ben je een ticket misgelopen? Niet getreurd! Ook zonder een ticket voor de grootste exhibitie is er in het Holocaust Museum nog het een en het ander te bezichtigen. Er zijn meerdere exhibities te bewonderen waar je geen ticket voor nodig hebt.

Musea Washington D.C.


National Museum of African American History and Culture

Het nieuwste museum in Washington D.C. is het Museum of African American History and Culture. Op 24 september 2016 werd dit museum geopend. In dit museum komt van alles aan bod: de slavernij, vechten voor vrijheid en gelijkheid en invloedrijke donkere mensen. Dit prachtige museum laat precies zien hoe het leven is en was voor de African Americans.

Musea Washington D.C.
Museum of African American History and Culture

Hoe kan ik tickets krijgen?
Het ticket systeem werkt hetzelfde als voor het Holocaust Museum. Bezoek hier de website van het African American museum om tickets te bestellen.

Ten eerste kun je weer online tickets vooraf reserveren. Elke maand worden er nieuwe tickets vrijgegeven voor 3 maanden later. Op de website wordt aangegeven dat deze tickets snel uitverkocht raken. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht. Verkoop begint om 09.00 uur in de ochtend. De datum waarop de verkoop start voor bepaalde maanden, staat aangegeven op de website.

Ten tweede kun je online tickets reserveren voor ‘same-day tickets’. De verkoop begint om 06.30 uur in de ochtend totdat de tickets voor die dag uitverkocht zijn. Je kunt tickets reserveren voor bepaalde tijden. Er worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Ten derde kun je op weekdagen, vanaf 13.00 uur, tickets krijgen aan de deur. Deze tickets worden alleen weggegeven aan de Madison Drive kant van het gebouw. Dit is de ingang aan de kant van de National Mall. Er zijn maar een bepaald aantal tickets beschikbaar, op is op.

Lees hier de top 10 dingen die je moet weten voor je het museum bezoekt.

Foto 23-04-17 16 51 04
Museum of African American History and Culture


Gratis tours boeken door het Pentagon of het Capitool?
Wij zetten de populairste tours voor je op een rijtje!


Heb je van deze musea in Washington D.C. gehoord?

Naast deze twee musea waar je tickets voor nodig hebt, zijn er nog twee andere, minder bekende, musea in Washington D.C. waar je ook een tour kunt doen. Dit zowel met als zonder ticket.

National Archives Museum
In dit museum zijn de belangrijkste documenten te vinden die ten grondslag liggen aan de huidige Verenigde Staten. Dit zijn de Declaration of Independence, de Constitution en de Bill of Rights. Naast deze belangrijke documenten zijn er nog enkele andere exhibities te bezichtigen.

Musea Washington D.C.
National Archives

Hoe kan ik tickets krijgen?
De Archives zijn te bezoeken zonder ticket. Je moet aansluiten in de rij genaamd ‘General public line’. Wachttijden kunnen oplopen tot meer dan een uur. Dit heeft met de beveiliging te maken en het feit dat er maar een bepaald aantal mensen de documenten tegelijkertijd mogen bekijken.

Op de website van de Archives wordt aangeraden om vooraf te reserveren. Met name tijdens het hoogseizoen van maart tot augustus, hiermee willen ze lange wachtrijen voorkomen. Wil je zeker zijn van een bezoek aan de Archives zonder al te lang te hoeven wachten, dan kun je online een reservering maken. Er wordt $1.50 per ticket in rekening gebracht voor administratiekosten. Bezoek hier de website van de National Archives.

Boek je online dan heb je de keuze tussen 2 opties:
1. Een gratis guided tour. Alleen op weekdagen wordt er één keer per dag een tour gehouden om 09.45 uur. De tour duurt een uur. Je kunt 3 maanden van tevoren tickets bestellenn. Wees er snel bij want ze zijn vlug uitverkocht!

2. Timed visit entry. Met dit ticket reserveer je een bepaalde tijd dat je het museum gaat bezoeken. Hiermee kun je de general public line overslaan en direct door de beveiliging lopen.

Zonder een ticket, wanneer kan ik dit museum het beste bezoeken?
Dat is lastig in te schatten. Het ene moment staat er een lange rij en moet je een dik uur wachten om binnen te kunnen. Terwijl het andere moment er niemand staat. Tijdens een vakantie heb je niet constant de tijd om te gaan kijken hoe lang de rij is. Wil je zeker weten dat je niet lang hoeft te wachten, ga dan zo vroeg mogelijk naar het museum toe. De deuren gaan open om 10.00 uur, terwijl de rij zich rond half 10, kwart voor 10 al begint te ontwikkelen. Bussen vol scholieren of georganiseerde reizen bezoeken rond die tijd ook de Archives. Ga je rond 10.00 uur in de rij staan dan kan het goed zijn dat je al ruim een uur moet wachten om binnen te kunnen.


Doe met ons stappenplan een gooi naar
een bezoekje in het Witte Huis


Supreme Court of the United States
Het Supreme Court is niet alleen de hoogste rechtbank van de Verenigde Staten maar ook de belangrijkste.

Foto 24-04-17 13 04 12
Supreme Court

Hoe kan ik tickets krijgen?
Een ticket is niet nodig om de rechtbank te bezoeken. Op weekdagen is de rechtbank geopend en kun je zelf rondlopen door het museum. Ook is het dan mogelijk om de rechtszaal te bezoeken. De zaal is alleen te bezoeken tijdens zogenoemde lectures. Tijdens een lecture wordt er van alles uitgelegd over het gebouw, de zaal en hoe het er aan toe gaat tijdens rechtszaken. Een lecture duurt 30 minuten en wordt elk uur gehouden.

Ook is het mogelijk om een ‘Oral Argument’ bij te wonen. Tijdens een oral argument wordt er gediscussieerd over een bepaalde zaak. Op deze website kun je kijken wanneer er een argument plaatsvindt.

Bekijken hier de website om meer te weten te komen over een bezoek aan het Supreme Court.

Foto 24-04-17 13 12 37
Museum in het Supreme Court
Foto 24-04-17 13 25 58
De wachtrij om de rechtszaal in te kunnen


Lees hier meer leuke tips
over Noord-Amerika

4 Comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *