Informatie over Emigreren

Bestel nu GRATIS kaarten voor de Emigratiebeurs 2024

Tijdelijk of langer naar het buitenland? Zoek jij een plek voor inspiratie en informatie? Kom dan op 6 en 7 april 2024 naar de EmigratieBeurs! Dit jaar kan ik jouw bezoek een beetje specialer maken. Ik Wil Emigreren mag GRATIS kaarten aan jou weggeven dus lees snel verder!

Deze advertorial is geschreven in samenwerking met de Emigratiebeurs.

Emigratiebeurs 2024 gratis kaarten


Groot aanbod om te werken, wonen, studeren of ondernemen in het buitenland

Kriebelt de gedachte om in het buitenland tijdelijk of langere tijd te wonen of aan de slag te gaan? Dan is een bezoek aan de EmigratieBeurs hét moment. En dat kan al snel! Zaterdag 6 en zondag 7 April is de 26e editie in Expo Houten (Utrecht).

Met meer exposanten dan ooit uit regio’s van over de hele wereld. Buitenlandse werkgevers, recruitment bureaus, overheidsinstanties, makelaars, verhuisbedrijven, fiscalisten, opleiders, taalinstituten en andere dienstverleners helpen de bezoekers met hun emigratieplannen.


Lees hier 4 redenen waarom jij in 2024 de Emigratiebeurs
moet bezoeken + handige tips!


Wat kun jij dit jaar verwachten op de beurs?

Meer dan 200 internationale exposanten op 12.000 m2 beursvloer in 3 hallen en ruim 150 interactieve presentaties in 9 zalen geven je een goed idee van mogelijkheden, valkuilen en succesfactoren. Maak kennis met Nederlanders die je voorgingen en leer van hun verhaal. Vind woningen en banen. Bespreek direct met werkgevers je kansen. Al concrete plannen? Neem je CV (Engels) mee. Voor elk beroep is er aanbod en advies! Van uitvoerend tot management, van gezondheidszorg tot ICT en veel meer!


Bestel hier je GRATIS kaarten voor de Emigratiebeurs 2024

Europa’s grootste EmigratieBeurs staat slechts eenmaal per jaar voor je klaar. Maak NU die eerste stap naar je dromen!

De beurs is hét trefpunt voor emigranten, expats, werkzoekenden, ondernemers, studenten en pensionado’s. Concrete banen, bedrijven ter overname, huizen te koop of te huur, opleidingen en werkervaringsplekken. Voor jong en oud. Kom oriënteren, informeren en zakendoen.

Profiteer nu van de actie met GRATIS kaarten! Ik Wil Emigreren mag jou, in samenwerking met de Emigratiebeurs, deze weggeven. De kaarten zijn geldig op geselecteerde beursdag naar keuze, van 10.00 tot 17.00 uur. Gebruik bij het bestellen de code: IKWIL24.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *