Amerika

Ben jij ook zo’n Amerika liefhebber? Wij wel! Zoals je misschien wel weet hebben wij vier jaar lang in het mooie Durham in North Carolina gewoond. In deze periode hebben wij ontzettend veel geleerd over Amerika, de cultuur en gewoontes. Wat een avontuur was dat! Alle kennis die wij opgedaan hebben, wil ik natuurlijk niet voor mezelf houden maar delen met andere Amerikaliefhebbers. 

In de jaren dat wij er gewoond hebben, probeerden we er zoveel mogelijk op uit te trekken. Amerika mag dan wel bekend staan om weinig vrije tijd, maar dat weerhield ons er niet van. Op de website vind je niet alleen blogs boordevol reistips en bekende bezienswaardigheden maar vertel ik je ook graag over de ‘off the beaten path’ plekjes. Deze maken je vakantie nog net een beetje specialer. Daarnaast kun je hier ook veel informatie vinden over emigreren, wonen en werken in Amerika. Lees dus snel verder!

Heb jij vragen over emigreren naar Amerika? Wil jij een toffe rondreis opzetten en zit je een beetje in de knoei met je planning? Ik help je graag op weg! Stuur al je vragen op naar info@ikwilemigreren.nl en dan kijken we of we een gesprek in kunnen plannen om je vragen te beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van de leukste reistips en emigratieverhalen? Volg mijn dan via FacebookInstagram. Wil je 25 GRATIS reistips ontvangen van Oost-Amerika? Lees dan snel verder.

Emigreren naar Amerika

Veel mensen dromen ervan om in Amerika te wonen, het land van eindeloze mogelijkheden en bovenal the American Dream, maar weet je dat het ontzettend moeilijk is om zomaar naar Amerika te verhuizen? Juist omdat het zo’n populair land is, hebben ze veel regels waar je aan moet voldoen om binnen te komen. Wat de mogelijkheden zijn kun je hieronder lezen:

Verhuizen naar Amerika: Wat zijn de mogelijkheden? - binnenkort!

Meer tips voor je emigratie naar Amerika

Rondreis Amerika? Start je avontuur hier!

Ben je nieuw met reizen door Amerika? Dan help ik je graag op weg! Speciaal voor jou heb ik de pagina ‘Rondreis door Amerika? Start je avontuur hier!’ opgesteld. Op deze pagina vind je alle informatie waarmee jij een topvakantie door Amerika kunt gaan plannen. Overigens is deze pagina niet alleen voor beginners! Ook reizigers die Amerika vaker bezoeken kunnen hier nieuwe informatie vinden, bijvoorbeeld hoe je een onvergetelijke cross country roadtrip kunt plannen!

Begin hier je onvergetelijke rondreis door Amerika - binnenkort!

Op reis naar Amerika

Test je kennis met deze Amerika quizzes!

Denk jij een echte kenner te zijn? Test dan je kennis met de kennisquiz. De belangrijkste feitjes van het land komen aan bod. Maar let op, deze kennisquiz is niet de gemakkelijkste! Amerikalovers kunnen hun hart ophalen met de ‘Hoe Amerikaans ben jij?’ quiz. Beantwoord de vragen en zie hoe goed jij in de Amerikaanse cultuur geïntegreerd bent.

Sluit je rondreis af met een cruisevakantie

Onder veel Amerikareizigers is het enorm populair om je rondreis af te sluiten met een heerlijke cruise langs diverse Caribische eilanden. Op een cruise kun je helemaal tot rust komen, napraten over je rondreis en genieten van zon, zee en strand. Ook wij gingen een keer op cruise vanaf Miami en vonden het een geweldige ervaring! Denk je dat je te oud bent voor een cruise? Think again!

Of met een onvergetelijke reis naar Hawaii

Heb jij een geweldige vakantie aan de westkust van Amerika gepland, maar je zoekt nog een leuke afsluiter? Heb je weleens aan Hawaii gedacht? Deze paradijselijke eilanden moet je gezien hebben!

Ontvang nu 25 GRATIS reistips over Oost-Amerika

Omdat wij 4 jaar aan de oostkust van Amerika gewoond hebben, hebben we ook ontzettend veel gezien. Daarom heb ik een reiskaart opgesteld met 25 van onze beste tips. Hidden gems, de lekkerste gerechten en nog veel meer wat je niet mag missen!