Hulp nodig bij emigreren? Laat mij je helpen!

Wat ontzettend leuk dat jij (potentiële) plannen hebt om te gaan emigreren! Ik weet nog precies hoe ik mezelf voelde toen ik aan het beginpunt stond: Krachtig omdat ik mijn eigen droom ging volgen maar tegelijkertijd ook nutteloos en beduusd omdat ik helemaal niets wist over emigreren. Herken je dat?

Niet getreurd! Je bent op de juiste plek aangekomen. Ik ben er om je te helpen bij dit soms ingewikkelde avontuur. Op deze pagina wil ik je kennis laten maken met wat jij allemaal op mijn website kunt vinden en hoe ik jou kan helpen om jouw droomleven in het buitenland waar te maken.


Ga zelf aan de slag met je emigratie


Kijk rond op mijn website voor informatie over verschillende onderwerpen

Ik vind het belangrijk dat informatie over emigreren voor iedereen begrijpelijk en toegankelijk is. Soms is het al ingewikkeld genoeg. Met mijn site wil ik een platform ontwikkelen waar je terecht kunt voor al je vragen en hopelijk ook de antwoorden vind die je zoekt. Zijn er nog vragen die je graag beantwoord wilt hebben? Laat het me weten in een reactie onder deze pagina of stuur mij een e-mail met je vraag naar info@ikwilemigreren.nl.


Bekijk hier alle artikelen vol tips en tricks algemeen over emigreren

Ben je geïnteresseerd in emigreren naar Singapore? Ook daar heb ik verschillende blogs over geschreven:

Bekijk hier alle artikelen over verhuizen naar en wonen en werken in Singapore

Ben je op zoek naar inspiratie? Lees dan de emigratieverhalen van ervaren emigranten van over de hele wereld. Laat je inspireren!

Lees hier inspirerende emigratieverhalen


Laat mij je helpen bij het zetten van de volgende stap

Ben je serieus over emigreren en klaar om de volgende stap te zetten?
Laat mij je helpen om dit gemakkelijker te maken!

Duizenden en duizenden mensen gingen je voor met hun emigratie. Waarom zou je zelf het wiel opnieuw uitvinden en uren en uren aan leeswerk verrichten? Ik heb het wiel stap-voor-stap voor je uitgeschreven zodat jij het gemakkelijk kunt volgen en op je eigen tempo kunt werken aan jouw emigratie. Klik op de afbeelding om meer te lezen.

Wil jij je verder verdiepen in emigreren? Precies weten wat er bij komt kijken, wat de voordelen en nadelen zijn? Erachter komen of emigreren wel écht bij je past?

Met behulp van 10 praktische en doelgerichte opdrachten breng jij jouw emigratiedroom in kaart. Kortom, je leert de complete basis die jij nodig hebt om te beginnen aan een tijdelijke of permanente verhuizing naar het buitenland.

Een succesvolle oriëntatie is het halve werk!

Ben jij klaar om écht stappen te gaan zetten? Een goed emigratieplan is belangrijk voor elke verhuizing.

Met deze cursus ga jij je eigen emigratie van voor tot achter uitweken en plannen. Je gaat aan de slag met o.a. uitzoeken van benodigde documenten, werk zoeken, financiën, een taal leren en pensioen en verzekeringen. Met speciale opdrachten loods ik je door dit onderdeel heen en geef ik je uitgebreide tips en tricks.

Er is geen een boek op de markt met zoveel informatie en hulpbronnen!

Je emigratieplan ligt klaar, je hebt eventueel werk gevonden in het buitenland en je vertrekdatum is bekend. Tijd om in actie te komen en je vertrek in gang te zetten. Ik neem je stap-voor-stap mee langs de aanvraag van je eerste documenten tot je het vliegtuig instapt.

Ik vertel je precies wanneer je wat moet regelen, zodat jij (eventueel) binnen 6 maanden kunt vertrekken én je geen belangrijke informatie mist. Ik geef je praktische verhuistips waar vaak overheen gekeken wordt. Daarnaast leer je in dit boek ook alles over hoe je je emigratie bekend kunt maken aan familie en vrienden en geef ik je tips over hoe jij het afscheid nemen een stuk makkelijker kunt maken.


Schakel de hulp in van een emigratiecoach

Wil jij wat extra begeleiding? Heb jij specifieke vragen over emigreren? Een emigratiecoach kan je daar bij helpen.


Lees hier wat een emigratiecoach doet en waarom deze jou kan helpen


Vragenuurtje: Verhuizen naar Singapore

Ben jij je aan het oriënteren op een verhuizing naar Singapore? Of misschien heb je al concrete plannen om hiernaartoe te verhuizen? Ongetwijfeld zit je met verschillende vragen of ben je benieuwd hoe het leven er in Singapore aan toe gaat. Inmiddels woon ik sinds 2018 al in deze kleine stadstaat en heb ik meerdere expats geholpen met hun verhuizing. Dit vragenuurtje is een een-op-een sessie waarin in al je vragen beantwoord worden over wonen, werken en leven in Singapore. Daarnaast kan ik je ook helpen met praktische vragen rondom emigreren naar Singapore. Gemakkelijk en snel antwoord op al je vragen in één uur!


Lees hier meer over het 1-op-1 Vragenuurtje: Verhuizen naar Singapore


Vragenuurtje: Wonen in het buitenland

Momenteel wordt alleen het Vragenuurtje: Verhuizen naar Singapore aangeboden, maar daar komt snel verandering in! Wil jij een vragenuurtje inplannen voor algemene vragen over wonen, werken en leven in het buitenland? Of algemene praktische vragen over emigreren? Stuur mij dan een e-mail naar info@ikwilemigreren.nl.