Samenwerken


Als emigratiecoach en reisliefhebber vind ik het ontzettend leuk om met jouw samen te werken. Heb jij leuke ideeën voor een artikel, podcast of ander soort media? Laat het me weten en stuur een e-mail naar info@ikwilemigreren.nl.

We kunnen op verschillende manieren samenwerken:

  • Gastblogs gerelateerd aan reizen of emigreren. Denk aan blogs over Singapore of algemeen over wonen en werken in het buitenland.
  • Product- en dienstreviews die binnen het concept emigreren of wonen en werken in het buitenland passen.
  • Winacties of give-aways.
  • Gesponsorde berichten op social media.

Bedrijven die je voor gingen. Klik op de afbeelding om naar een artikel te gaan.


Een advertorial plaatsen op Ik Wil Emigreren

Heb jij een product of dienst die je graag wilt promoten op Ik Wil Emigreren? Is deze gerelateerd aan emigreren? Dat kan! Stuur je voorstel naar info@ikwilemigreren.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Je advertorial wordt gedeeld op diverse social media kanalen en blijft voor onbepaalde tijd op de website staan. De kosten van het plaatsen van een advertorial is €100.


Support Ik Wil Emigreren via deze partners

Ik Wil Emigreren heeft een samenwerkingsverband met verschillende affiliate partners. Dit wil zeggen wanneer jij een product koopt bij een van onze partners, ontvangt Ik Wil Emigreren een kleine commissie. Dit kost jou niets extra’s! Je kunt deze links vinden in de blogs. De opbrengsten hiervan gaan naar het onderhoud van de website. Op deze manier kan Ik Wil Emigreren blijven bestaan en jou voorzien van de beste emigratietips!

Booking.com


Emigranten gezocht voor gastblogs

Voor de rubriek ‘Emigratieverhalen’ zoek ik emigranten die het leuk vinden om hun verhaal te delen over hun emigratie naar het buitenland. Hiervoor hoef je alleen maar enkele vragen te beantwoorden en een paar leuke foto’s toe te sturen.

Wie zoek ik?

  • Emigranten (of expats) die momenteel minimaal 6 maanden in het buitenland wonen.
  • Emigranten van over de hele wereld. Het maakt niet uit of je op een bekende of onbekende plek woont. 
  • Emigranten met bijzondere verhalen of bedrijven die gerelateerd zijn aan reizen, emigreren of het helpen van de lokale bevolking (non-profit). 

Wat biedt Ik Wil Emigreren?

  • De mogelijkheid om anderen, toekomstige emigranten, te inspireren met jouw emigratieverhaal.
  • De mogelijkheid om jouw website en/of bedrijf te promoten via mijn website en diverse social media. 
  • Let op: Ik Wil Emigreren accepteert geen links naar directe verkooppagina’s van je bedrijf. Linkjes die niet direct gerelateerd zijn aan reizen of emigreren worden ook niet geaccepteerd. 

Lijkt het je leuk om mee te doen? Stuur een e-mail naar info@ikwilemigreren.nl en leg hierin kort uit wie je bent en waar je woont. 


Disclaimer

Als emigratiecoach ben ik open en eerlijk. Ik deel geen artikelen of werk niet met bedrijven waar ik niet 100% achter sta of die niet passen bij mijn visie of concept van mijn bedrijf. Daarnaast geef ik altijd duidelijk aan dat artikelen gesponsord zijn door bedrijven of wanneer deze geschreven zijn door andere bloggers. Ik probeer het plaatsen van banners zo laag mogelijk te houden, omdat ik deze niet vind passen bij het uiterlijk van de website. Daarentegen maar ik graag gebruik van affiliate links, omdat deze gemakkelijk in artikelen verwerkt kunnen worden.