Singapore

In het voorjaar van 2018 verhuisden wij vanuit Amerika direct naar Singapore. Wow, wat een avontuur was dat! Er ging een hele nieuwe wereld voor ons open. Grappig genoeg hadden wij Singapore nog nooit bezocht en hadden dus geen idee wat er allemaal te zien, doen en beleven viel, maar gelukkig was iedereen die er geweest was mega enthousiast! 

Als emigratiecoach wil ik je graag helpen bij jouw emigratie of tijdelijke verhuizing naar Singapore. Op de website zul je informatie vinden over verhuizen naar, wonen en werken in Singapore. Daarnaast vind je hier ook blogs boordevol reistips en bekende bezienswaardigheden maar vertel ik je ook graag over de ‘off the beaten path’ plekjes. Deze maken je vakantie nog net een beetje specialer. Lees dus snel verder!

Heb jij vragen over emigreren naar Singapore? Wil jij een leuke citytrip opzetten, maar je weet niet precies hoe of wat? Ik help je graag op weg! Stuur mijn een e-mail naar info@ikwilemigreren.nl om een informatiegesprek in te plannen zodat ik je vragen een-op-een kan beantwoorden.

Wil je op de hoogte blijven van de laatste reis- en emigratietips van Singapore? Volg mijn dan via FacebookInstagram of schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.

Emigreren of tijdelijk verhuizen naar Singapore? Start hier!

Een van de meest gestelde vragen is ‘Wat moet ik doen om ook in Singapore te kunnen wonen?’ Misschien heb jij deze vraag ook wel. Daarom heb ik speciaal voor jou een stappenplan opgesteld met de 3 stappen die jij moet doorlopen. Kom je deze stappen goed door, dan kan jij officieel je koffer pakken en naar Singapore verhuizen. Klink goed toch?! 

Op reis naar Singapore

Singapore ligt in het hart van Zuidoost-Azië en is daarom de perfecte plek voor een stop-over. Veel vakantiegangers gebruiken Singapore om hun lange reis naar bijvoorbeeld Australië of Indonesië kort te onderbreken. Omdat de stadstaat een van de meest ontwikkeldste steden is in Azië, is het de perfecte plek om je eerste reis naar dit continent te beginnen. Je hebt er de gemakken van het Westen maar met volop Aziatische invloeden. Veel toeristen combineren de stad met een ander land en blijven daarom maar 1, 2 of maximaal 3 dagen in de stad. Dat is jammer! Singapore heeft zoveel te bieden dat je er zelfs een toffe city trip naar toe kunt maken. Een week vakantie vieren in Singapore? Er is meer dan genoeg te doen!

De leukste reistips voor je vakantie in Singapore